Hans & Emmeke

Hans-Emmeke"We wilden de juiste look en feel en dat is gelukt"

We hebben Jolanda ongeveer 4 maanden voor de datum van de bruiloft benaderd. We hadden een specifieke datum waarop wij wilden trouwen, de dag dat we precies 10 jaar samen waren. Totaal niet flexibel dus ;-) 

Ondanks de korte termijn en Jolanda haar volle agenda heeft ze er toch alles aan gedaan om te zorgen dat wij op de voor ons zo belangrijke datum konden trouwen. Ze heeft zelfs een kamer weten te regelen voor de huwelijksnacht in een al volgeboekt hotel. Ook hebben we alles op afstand geregeld, via skype en whatsapp. Dit verliep allemaal heel fijn en zo konden we snel schakelen.

Onze wens was om heel intiem en met een hele kleine groep op het strand te trouwen. Omdat wij de mooie omgeving bij Tarifa al kenden van vakanties en een deel van onze familie in de buurt van Tarifa woont was deze omgeving perfect voor ons.

We zijn met onze familie in een villa verbleven op loopafstand van het strand waar we zijn getrouwd. Ook dit heeft Jolanda weten te regelen en heeft goed aangevoeld wat we zochten. De opstelling op het strand was voor ons het belangrijkste. We wilden de juiste look en feel en dat is gelukt. We hebben foto’s van te voren gezien maar als je dan het strand op loopt dan overtreft het de verwachtingen, een sprookje…

Jolanda zorgt er gewoon voor dat alles geregeld wordt zonder je zorgen te hoeven maken, en dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de dag nog mooier is verlopen dan we ons hadden kunnen voorstellen!

Contact

Jolanda Thomas

(+34) 637 806 281
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Social

Facebook Instagram Pinterest mail

blog

ig letras